Details
Melitta® Original filterzakjes

Melitta® Original filterzakjes

Het geheim van goed bereide koffie!

Ontdek een aromatische en bijzonder evenwichtige smaakbeleving met de Melitta® Original koffiefilters.
3 gepatenteerde Aromazones® met specifiek gegroepeerde aromagaatjes zorgen ervoor dat de filterkoffie zijn smaak perfect kan ontwikkelen.

Melitta engageert zich om duurzaam en verantwoordelijk te handelen: 
  • Extra scheurbestendig en veilig
  • Het filterpapier geeft geen smaak af
  • Van nature 100% composteerbaar
Met Aromapor®-papier
mit Aromapor® Papier
Melitta® Filterzakjes Original worden gemaakt van Aromapor®-papier. Het bijzondere kenmerk van dit papier is dat het microfijne poriën bevat. Deze zorgen ervoor dat alleen de fijnste aromastoffen in uw koffie terechtkomen: zo wordt steeds het volle aroma ontwikkeld.
3 Aromazones®
3 Aromazones®
3 Aromazones®3 gepatenteerde Aromazones® met specifiek gegroepeerde aromagaatjes zorgen ervoor dat de filterkoffie zijn smaak perfect kan ontwikkelen.

1. ONTWIKKELEN: De onderste zone, de zogenaamde "voorzetzone", zorgt voor de eerste ontwikkeling van het aroma.
2. VERFIJNEN: De middelste zone garandeert een gelijkmatige extractie en verfijnt zo het aroma van uw koffie.
3. VERZACHTEN: De bovenste zone voorkomt een bittere smaak en garandeert een evenwichtig aroma.
De juiste maat voor uw koffiezetapparaat
die richtige Größe für Ihre Kaffeemaschine

De juiste maat voor uw koffiezetapparaatOngeacht of u met uw koffiezetapparaat, 2, 6, 10 of nog meer kopjes kunt zetten, alleen Melitta®  biedt Melitta® Orginal Filterzakjes koffiefilters in alle maten : 1, 100, 101, 102®, 1x2®, 1x4® en 1x6®.  

In natuurbruin en wit
Melitta® Filtertüten® naturbraun oder weiß
In natuurbruin en witMelitta® Filterzakjes natuurbruin en wit: een verschil dat u weliswaar kunt zien, maar natuurlijk niet kunt proeven. Want de eigenschappen van beide filterpapier-soorten zijn volledig identiek. Natuurbruine koffiefilters zijn ongebleekt, terwijl witte koffiefilters alleen met natuurlijke zuurstof worden gebleekt. En al onze koffiefilters kunnen vanzelfsprekend tot compost worden verwerkt.
FSC-certificaat voor papieren filterzakjes van verantwoord bosbeheer
FSC-Zertifizierung für Filterpapier aus verantwortungsvollen Quellen
FSC-certificaat

Als een FSC®-gecertificeerd bedrijf produceren wij Melitta® filterzakjes in overeenstemming met de FSC®-regelgeving. The FSC® (Forest Stewardship Council®) is een onafhankelijke, niet-gouvernementele non-profit organisatie, die tot doel heeft bij te dragen aan de verbetering van de bosbouw over de hele wereld.

Producten met het FSC®-keurmerk garanderen dat bossen worden gebruikt in overeenstemming met de sociale, economische en ecologische behoeften van huidige en toekomstige generaties. Met de certificering van Melitta® filterzakjes door de FSC® leveren wij onze bijdrage tot een voorbeeldig bosbeheer. 

Plezier in koffie
Qualität aus Freude am Kaffee

Plezier in koffieDaar staan wij voor, sinds Melitta Bentz in 1908 de eerste koffiefilter uitvond en de basis legde voor modern koffiegenot. Dit plezier in koffie is zowel toen als nu onze drijfveer geweest om met competentie, uitvindersgeest en liefde voor het product altijd de beste kwaliteit en uniek koffiegenot te bieden. Beleef de historie van het bedrijf Melitta sedert 1908 op onze interactieve reis door de tijd.

MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een product dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


Meer informatie …