Details
Melitta Gourmet®  Filterzakjes

Melitta Gourmet® Filterzakjes

Voor nog meer aromadiversiteit van uw filterkoffie!

Ontdek de volle variëteit aan smaken in uw filterkoffie met Melitta Gourmet® koffiefilters. Innovatieve AromaPor®PLUS aromagaatjes laten meer koffieoliën door, die dragers zijn van meer dan 800 koffiearoma's. De 3 gepatenteerde Aromazones® met de AromaPor®PLUS aromagaatjes zorgen ervoor dat uw filterkoffie zijn aroma perfect kan ontwikkelen.

Melitta engageert zich om duurzaam en verantwoordelijk te handelen:
  • Extra scheurbestendig en veilig
  • Het filterpapier geeft geen smaak af
  • Van nature 100% composteerbar
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUSDe innovatieve AromaPor®PLUS versterken het doorlopen van de fijne koffieoliën, die drager zijn van de meer dan 800 koffiearoma's. Daardoor zorgen de AromaPor®PLUS voor nog meer aromadiversiteit en een zeer bijzondere smaakbeleving van uw filterkoffie!
3 Aromazones®
3 Aromazones®
3 Aromazones®3 gepatenteerde Aromazones® met specifiek gegroepeerde aromagaatjes zorgen ervoor dat de filterkoffie zijn smaak perfect kan ontwikkelen.

3. ERZACHTEN: De bovenste zone voorkomt een bittere smaak en garandeert een evenwichtig aroma.
2. VERFIJNEN: De middelste zone garandeert een gelijkmatige extractie en verfijnt zo het aroma van uw koffie.
1. ONTWIKKELEN: De onderste zone, de zogenaamde "voorzetzone", zorgt voor de eerste ontwikkeling van het aroma.
Volmaakt aroma - ongeacht het aantal kopjes koffie
Volmaakt aroma - ongeacht het aantal kopjes koffie
Volmaakt aromaU geniet altijd van de onveranderlijke, onovertroffen smaak van uw favoriete koffie - ongeacht hoeveel kopjes koffie u zet.
FSC®-certificaat voor papieren filterzakjes van verantwoord bosbeheer
FSC®-certificaat voor papieren filterzakjes van verantwoord bosbeheer
FSC®-certificaatAls een FSC®-gecertificeerd bedrijf produceren wij Melitta Gourmet® papieren filterzakjes in overeenstemming met de FSC®-regelgeving. FSC® (Forest Stewardship Council®) is een onafhankelijke, niet-gouvernementele non-profit organisatie, die tot doel heeft bij te dragen aan de verbetering van de bosbouw over de hele wereld. (www.fsc.nl)
Producten met het FSC®-keurmerk garanderen dat bossen worden gebruikt in overeenstemming met de sociale, economische en ecologische behoeften van huidige en toekomstige generaties. Met Melitta ® papieren filterzakjes leveren we een actieve bijdrage aan een duurzaam bosbeheer.
Plezier in koffie
Plezier in koffie
Plezier in koffieDaar staan wij voor, sinds Melitta Bentz in 1908 de eerste koffiefilter uitvond en de basis legde voor modern koffiegenot. Dit plezier in koffie is zowel toen als nu onze drijfveer geweest om met competentie, uitvindersgeest en liefde voor het product altijd de beste kwaliteit en uniek koffiegenot te bieden. Beleef de historie van het bedrijf Melitta sedert 1908 op onze interactieve reis door de tijd.
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een product dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


Meer informatie …