Details
Barista TS Smart®

Barista TS Smart®

De lekkerste koffie? Gemaakt via uw mobiele telefoon!

De Melitta® Barista TS Smart® kan echt heel veel. Zo kan hij onder andere 21 koffiespecialiteiten bereiden. Met de juiste koffiebonen en volgens het originele recept of uw eigen persoonlijke creatie. Een bijzondere en opvallende eigenschap: Dankzij de Melitta® Connect app kunt u met je mobiele telefoon het bereidingsproces aansturen en nog heel wat andere functies instellen en gebruiken.
Bekroonde stilte!
Bekroonde stilte!Een interessant gesprek in de keuken dat abrupt wordt afgebroken omdat iemand zin heeft in een cappuccino? Buren die boos worden wanneer je om 6 uur 's ochtends espressobonen wilt malen? Dankzij deze volautomatische koffiemachine behoren deze vervelende situaties tot het verleden. Dit is namelijk een van de eerste volautomatische koffiemachines die bekroond zijn met het Quiet Mark-keurmerk voor aangenaam stille koffiebereiding. Het geheim: de ultramoderne "low noise"-technologie in de fluisterstille molen.
Melitta® Connect
Melitta® Connect
Melitta® Connect Dankzij de Melitta® Connect app kunt u met uw smartphone heel wat functies van uw volautomatische koffiemachine instellen en gebruiken. Zo kunt u de instellingen van de koffiemachine heel gemakkelijk aanpassen en persoonlijke My Coffee-profielen programmeren en opslaan. Handige instructies helpen u bij de reiniging en het onderhoud van uw koffiemachine. Een opvallende functie van deze app is dat u er uw eigen koffiespecialiteiten mee kunt creëren.
U kiest zelf de volgorde waarin de ingrediënten worden toegevoegd, de hoeveelheid koffie, melkschuim en warm water en andere instellingen voor uw persoonlijke koffiecreatie.
21 koffiespecialiteiten
21 koffiespecialiteiten
21 koffiespecialiteiten Dankzij de productknoppen kunt u met één druk de 4 klassiekers bereiden: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Met de receptenfunctie kunt u nog 17 andere koffiespecialiteiten bereiden, zoals een flat white, ristretto, americano of espresso doppio.
Automatische bonenselectie
Automatische bonenselectie
Automatische bonenselectie De innovatieve "Automatic Bean Select"-functie selecteert automatisch de juiste soort bonen voor uw favoriete koffie. U kunt de automatische keuze van bonenkamer individueel veranderen via het bedieningspaneel of u kunt de instellingen wijzigen in het menu, volledig zoals u het wenst. De functie "Active Bean Monitoring" helpt te voorkomen dat de molen leeg raakt en informeert u tijdig wanneer u de koffiebonen moet bijvullen.
IntenseAroma
IntenseAroma
IntenseAroma Als alternatief voor het standaard bereidingsproces kan de IntenseAroma-functie worden geselecteerd. Het resultaat is koffie met een bijzonder intense smaak – zonder de hoeveelheid koffie of water aan te passen. Deze functie kan voor alle koffiespecialiteiten worden geselecteerd.
My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee Memory U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem! Met de functie "My Coffee Memory" kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. De Melitta® Barista TS Smart® bewaart de persoonlijke instellingen van maar liefst 8 personen.
Italiaans bereidingsproces
Italiaans bereidingsproces
Italiaans bereidingsproces Met het Italiaans bereidingsproces worden de ingrediënten volgens het originele Italiaanse recept in de juiste volgorde toegevoegd. Het resultaat is een authentieke koffiesmaak. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso toegevoegd ná de melk en het melkschuim en bij een cappuccino is dit net omgekeerd.
Best Aroma System Plus
Best Aroma System Plus
Best Aroma System Plus De volgende systemen laten de koffiearoma's perfect tot ontplooiing komen: Met de Bean to Cup-functie wordt steeds de juiste hoeveelheid koffiebonen vers gemalen en wordt de gemalen koffie meteen opgebruikt. Auto Empty Grinding*: bij elk gebruik wordt de molen geledigd, zodat elk kopje koffie wordt bereid met versgemalen bonen en er geen resten achterblijven die de smaak van uw koffie kunnen beïnvloeden. De speciale dichting van het Aromasafe® deksel van het bonenreservoir garandeert dat u ...
... altijd kunt genieten van heerlijke, versgezette koffie. En ook de donkere kleur van het bonenreservoir helpt om de volle smaak van de koffiebonen te behouden.

*Opmerking: Ondanks de automatische dosering en de volledige lediging van de molen, kan het eerste kopje na verandering van bonensoort nog een minimale hoeveelheid van de vorige soort bevatten.
Een molen die je amper hoort
Een molen die je amper hoort
All-in-one-uitloop U wilt koffie zetten in alle rust? Dat is geen probleem met de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is.
TFT-kleurendisplay
TFT-kleurendisplay
TFT-kleurendisplay Optimaal gebruiksgemak: dankzij het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie is de koffiemachine eenvoudig te bedienen. De duidelijke stapsgewijze instructies laten u eenvoudig navigeren door het menu.
One Touch
One Touch
One Touch De Barista TS Smart® imponeert door zijn gebruiksgemak. Met één druk op het scherm selecteert u een vooraf ingestelde koffievariëteit, zoals een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. U kunt ook heel eenvoudig kiezen voor warme melk, melkschuim of warm water.
Touch & Slide
Touch & Slide
Touch & Slide Met de innovatieve Touch&Slide-functie kunt u uw koffiemachine eenvoudig instellen en bedienen door de sensorvelden licht aan te raken.
Double-Cup-modus
Double-Cup-modus
Double-Cup-modus Met de Double-Cup-modus kunt u van verschillende koffiespecialiteiten twee kopjes ineens bereiden, met of zonder melk.
All-in-one uitloop
All-in-one uitloop
All-in-one uitloop Met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en warm water kunt u uw favoriete drank bereiden zonder uw kopje te verplaatsen. De uitloop is bovendien voorzien van LED-verlichting en is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.
Pro Aqua filtertechnologie
Pro Aqua filtertechnologie
Pro Aqua filtertechnologieAls u een Melitta® Pro Aqua waterfilter gebruikt, moet u de Barista TS Smart® maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van uw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem. (Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

Uitneembare zetgroep
Uitneembare zetgroep
Uitneembare zetgroep De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.
Plug-in-melksysteem
Plug-in-melksysteem
Plug-in-melksysteem Afneembaar melksysteem met extern vaatwas-bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past.
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning De onderdelen die in aanraking komen met melk worden snel en hygiënisch gereinigd met warm water en stoom.
Automatische reiniging en ontkalking
Automatische reiniging en ontkalking
Automatische reiniging en ontkalking Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen
Energiebespaarfunctie
Energiebespaarfunctie
Energiebespaarfunctie Met de 0-Watt-schakelaar kunt u uw Barista TS Smart® op eender welk moment volledig uitschakelen. Ook de programmeerbare energiebesparende modus en instelbare automatische uitschakelfunctie zorgen voor een zuinig gebruik.
Mission eco & care
Mission eco & care We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …